Κανονική προβολή MARC προβολή ISBD προβολή

Ο αόρατος Πολ /

by Φώτου, Γιώτα; Βαρβαρούση, Λήδα [ill].
Τύπος τεκμηρίου: materialTypeLabelBookΣειρά: Ξινόμηλο (Ψυχογιός): ; Παιδική λογοτεχνία (Ψυχογιός): Εκδότης: Αθήνα : Ψυχογιός, 2005Περιγραφή: 175, [1] σ. : εικ. ; 21 εκ.ISBN: 9789602749098.Awards: Βραβείο Μυθιστορήματος Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς Περίληψη: Ο μικρός Αλ φεύγει από την πατρίδα του και έρχεται να ζήσει με τους γονείς του στην Ελλάδα. Τα όνειρα και οι προσδοκίες του όμως γρήγορα γκρεμίζονται όταν αντιμετωπίζει την απόρριψη και την αδιαφορία των συμμαθητών του. Κάνει πολλές προσπάθειες για να ενταχθεί στο νέο περιβάλλον, μα απογοητεύεται ώσπου μια μέρα γνωρίζει έναν καινούριο φίλο, τον Πολ. Ποιος είναι όμως αυτός ο μυστηριώδης φίλος; Πού μένει; Γιατί εκτός από τον Αλ δεν του δίνει κανείς σημασία; Γιατί εξαφανίζεται έτσι ξαφνικά; Ένα θαυμάσιο μυθιστόρημα για τη διαφορετικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις. -- οπισθόφυλλο.
Επισημειώσεις:
    μέσος όρος: 0.0 (0 ψήφοι)
Συλλογή Τοποθεσία Λογοτεχνική μορφή Ταξιθετικός αριθμός Αντίτυπο Κατάσταση Σημειώσεις Ημερομηνία επιστροφής
Συλλογή Βιβλιοθήκης Δημοτικού Συλλογή Βιβλιοθήκης Δημοτικού Βιβλιοθήκη Δημοτικού
Fiction 889.38 ΦΩΤ 1 Δανεισμένο 2014 30/11/2018

1η έκδ.: Ιούνιος 2005
8η ανατύπωση: Ιανουάριος 2014

Ευέλικτη ζώνη - Φιλαναγνωσία -- εξώφυλλο 8ης ανατύπωσης.
Μαθαίνουμε για το ρατσισμό -- εξώφυλλο 8ης ανατύπωσης.

Ο μικρός Αλ φεύγει από την πατρίδα του και έρχεται να ζήσει με τους γονείς του στην Ελλάδα. Τα όνειρα και οι προσδοκίες του όμως γρήγορα γκρεμίζονται όταν αντιμετωπίζει την απόρριψη και την αδιαφορία των συμμαθητών του. Κάνει πολλές προσπάθειες για να ενταχθεί στο νέο περιβάλλον, μα απογοητεύεται ώσπου μια μέρα γνωρίζει έναν καινούριο φίλο, τον Πολ. Ποιος είναι όμως αυτός ο μυστηριώδης φίλος; Πού μένει; Γιατί εκτός από τον Αλ δεν του δίνει κανείς σημασία; Γιατί εξαφανίζεται έτσι ξαφνικά; Ένα θαυμάσιο μυθιστόρημα για τη διαφορετικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις. -- οπισθόφυλλο.

11+ ετών. Ε' & ΣΤ' Δημοτικού -- οπισθόφυλλο 8ης ανατύπωσης.

Βραβείο Μυθιστορήματος Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς

Σχόλιο από ΑΝΘΗ-ΣΟΦΙΑ
18/05/2016

Το βιβλίο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ και δεν έχω κανένα αρνητικό σχόλιο. Είχε πολύ πλάκα. Οι εικόνες ήταν ελάχιστες και είχε περισσότερο περιεχόμενο για διάβασμα. Σας προτείνω να το διαβάσετε και δεν θα απογοητευτείτε!

Σχόλιο από ΧΑΡΙΤΙΝΗ
28/03/2016

Το βιβλίο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ και δεν έχω κανένα αρνητικό σχόλιο. Ήταν περιπετειώδες και είχε πολύ πλάκα. Οι εικόνες ήταν ελάχιστες και είχε περισσότερο περιεχόμενο για διάβασμα. Είχε πολλά κεφάλαια, άρα και περισσότερες περιπέτειες. Σας προτείνω να το διαβάσετε και δεν θα απογοητευτείτε.

Σχόλιο από ΣΟΦΙΑ
11/03/2015

Πολύ ωραίο βιβλίο.

Σχόλιο από ΠΗΓΗ-ΒΑΡΒΑΡΑ
11/03/2015

«Ο αόρατος Πολ» είναι ένα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο και θα σας το συνιστούσα.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.

Αρχική | Κανονισμός λειτουργίας | Συχνές ερωτήσεις | Χρήσιμοι σύνδεσμοι | Νέα βιβλία | Επικοινωνία
Βιβλιοθήκη Ελληνογερμανικής Αγωγής.